Zoeken
Translate this page
← zūmo 550

Garmin zūmo 590

Geïntroduceerd in 2014

zūmo 590

De zūmo 660 werd opgevolgd door deze zūmo 590, het topmodel dat naast de zūmo 3xx serie werd uitgebracht. Hij heeft een groot, helder scherm met een hoge resolutie, krijgt levenslang gratis kaarten en krijgt verkeersinformatie via de Smart Link app op je telefoon. Gedurende een korte tijd was het zelfs mogelijk om routes draadloos over te zetten via deze app, maar dat kan helaas niet meer.
De kabel aan de motormount is rijkelijk voorzien van aansluitingen: voeding, line in, line out, microfoon en USB. Op die USB-aansluiting kun je een iPhone of iPod aansluiten voor het afspelen van muziek. Dat afspelen kan ook via de line in, draadloos via Bluetooth vanaf je telefoon of door MP3-bestanden op het toestel en/of SD-kaart te zetten.
De line out- en microfoonaansluitingen zijn heel handig als je een bedrade headset hebt. De opvolger van de 590, de 595 is het laatste model dat nog bedrade aansluitingen heeft, tegenwoordig gaat het allemaal via Bluetooth.

Dit exemplaar heeft een paar kleine beschadigingen op de behuizing, maar ziet er verder nog goed uit. Hij heeft echter wel één probleem: data-uitwisseling via de kabel werkt helaas niet meer...
Nieuwe kaarten en routes en tracks kunnen op de SD-kaart gezet worden. Is wel tamelijk omslachtig, de SD-kaart is er niet makkelijk uit te halen. Het is dus jammer dat het draadloos overzetten vanuit Smart Link verdwenen is.
Afgezien van het communicatieprobleem werkt het toestel nog prima. Dit exemplaar is door Vincent gedoneerd.

Handleiding zūmo 590

Specificaties

zūmo 590

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← zūmo 550
Laatste wijziging: 28-02-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact