Zoeken
Translate this page
← zūmo 500

Garmin zūmo 550

Geïntroduceerd in 2006

zūmo 550

De zūmo's zijn de eerste Garmin toestellen die exclusief voor de motor ontworpen zijn, ze zijn standaard voorzien van bevestigingsmateriaal voor op de motor, maar hebben ook een steun voor in de auto (de 500 overigens niet). Geluid op de motor moet je wel zelf regelen, dat kan met een kabeltje of draadloos via Bluetooth.
Ze hebben een mooi, duidelijk kleurenscherm, een accu voor “terrasgebruik” en een SD-kaartslot voor kaarten, routes en MP3-bestanden. Dit toestel had in eerste instantie genoeg ruimte voor heel Europa (later niet meer naarmate de kaart groeide, maar de rest kan op SD).

De door Frank gedoneerde 550 is de vervanger voor de 500, bij die zijn de knopjes inmiddels behoorlijk gaar. Bij de 550 zijn ze nog heel. Het toestel doet niet onder voor moderne toestellen, alleen blijft de schermgrootte wel achter t.o.v. de ontwikkelingen.

Handleiding zūmo 550

Specificaties

zūmo 550

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← zūmo 500
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact