Zoeken
Translate this page
← zūmo 220zūmo 550 →

Garmin zūmo 500

Geïntroduceerd in 2006

zūmo 500

De zūmo’s zijn de eerste Garmin toestellen die exclusief voor de motor ontworpen zijn, ze zijn standaard voorzien van bevestigingsmateriaal voor op de motor. Geluid op de motor moet je wel zelf regelen, dat kan met een kabeltje of draadloos via Bluetooth.
Hij heeft een mooi, duidelijk kleurenscherm, een accu voor “terrasgebruik” en een SD-kaartslot voor kaarten, routes en MP3-bestanden. De 500 heeft minder intern geheugen dan de 550, voldoende voor één regio (Benelux). De meegeleverde CD met de kaart bestrijkt wel heel Europa.

Deze zūmo 500 was mijn eerste GPS, een geweldige aankoop die heel geschikt is voor het rijden van mooie routes. Dit toestel gebruikte ik tot voor kort, ondanks dat hij inmiddels al heel wat jaartjes oud is voldeed hij nog steeds. Qua beeldkwaliteit, snelheid en satellietontvangst doet hij niet onder voor moderne toestellen, alleen blijft de schermgrootte wel achter t.o.v. de ontwikkelingen.
De knopjes waren in slechte staat, maar met behulp van een donorzūmo heeft hij een nieuwe buitenkant gekregen.

Handleiding zūmo 500

Specificaties

zūmo 500

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← zūmo 220zūmo 550 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact