Zoeken
Translate this page
← StreetPilot c510vívoactive 4 →

Garmin vívoactive 3

Geïntroduceerd in 2017

De eerder aangeschafte fēnix en Forerunner zijn toch wat meer gericht op de fanatiek sporter, maar wat als je toch niet zo fanatiek bent en meer een all-round horloge zoekt dat ook geschikt is voor meer dagelijkse activiteiten zoals wandelen en andere vormen van fitness? Een horloge dat ook dienst kan doen als smartwatch?
Dat is de vívoactive 3, een horloge met ingebouwde hartslagsensor dat geschikt is voor een breed scala aan fitness-activiteiten, uitgerust kan worden met wijzerplaten naar keuze, dienst kan doen als digitale portemonnee (met Garmin Pay), notificaties toont en alle activiteiten direct draadloos overzendt naar Garmin Connect zonder aanvullende handelingen te verrichten.
Ondanks alle mogelijkheden gaat de batterij voor een smartwatch nog behoorlijk lang mee, een week is geen probleem. Bediening van de vívoactive gaat via één drukknop en het aanraakscherm. Aan de zijkant van het horloge zit ook nog een scrollbalk, al heb ik nauwelijks de behoefte gehad dit te gebruiken.
Naast een groot aantal wijzerplaten zijn er diverse apps beschikbaar en standaard is er de keuze uit een groot aantal sporten. Ook zijn alle datavelden configureerbaar. Wat het toestel mist zijn kaarten (daar heb je een fēnix voor nodig) en hij geeft geen geluidssignaal; hij trilt alleen (is overigens voldoende).

Handleiding vívoactive 3

Specificaties

vívoactive 3

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← StreetPilot c510vívoactive 4 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact