Zoeken
Translate this page
← StreetPilot 2820StreetPilot c320 →

Garmin StreetPilot i3

Geïntroduceerd in 2005

StreetPilot i3

De StreetPilot i3 is een ingezet als een compact budgettoestel. Hij berekent routes automatisch en geeft afslaginstructies in tekst en spraak. Het apparaat heeft geen touch screen, bediening gaat met een draaiwiel onder het scherm en een extra knop aan de linkerzijde. Het toestel heeft een kleurenscherm (er was ook een versie met monochroom scherm, de i2). Wat vooral opvalt, zeker als je het naast een modern toestel zet, is dat het scherm bijzonder klein is; het is vergelijkbaar met het scherm van de eTrex Legend/Vista HCx (maar wel met meer kleuren). Het apparaat is zelf ook niet heel groot, wel redelijk dik door de plaats van de luidspreker en de batterijhouder. Hij kan werken op 2 penlites (AA), maar niet zo heel lang. De bijgevoegde 12V voeding is praktischer. Kaartopslag gaat op het interne geheugen (256 MB) of op een micro-SD-kaart van max. 2 GB.

Dit exemplaar ziet er haast nog als nieuw uit en doet 't prima, maar rijden met zo'n postzegel aan het raam terwijl je een modern toestel gewend bent, dat wordt 'm niet...

Deze heeft helaas wel last van de week number rollover, hij denkt dat het 1024 weken eerder is. Afgezien van de niet op de juiste tijd werkende automatische kleurmodus heeft het toestel er verder niet zo'n last van.

Handleiding StreetPilot i3

Specificaties

StreetPilot i3

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← StreetPilot 2820StreetPilot c320 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact