Zoeken
Translate this page
← StreetPilot i3vívoactive 3 →

Garmin StreetPilot c320

Geïntroduceerd in 2006

StreetPilot c320

De c320 maakt deel uit van de StreetPilot c-reeks. De verschillen zitten in de opslagruimte (de c320 heeft alleen een SD voor de kaart) en bepaalde extra functionaliteit zoals verkeersinfo of Bluetooth (heeft de c320 overigens allemaal niet). De StreetPilot c-reeks is exclusief bedoeld voor in de auto, en kun je zien als de voorloper van de nüvi. Het is beslist geen vervanger van de StreetPilot 2xxx reeks!
Het toestel kan de kaart in 3D weergeven, heeft een touchscreen en een ingebouwde speaker. Het toestel bevat ook een lithium ion accu, maar die van dit toestel is zo lang niet gebruikt dat de accu helemaal leeg gelopen is. Daar kan dit type accu niet tegen... Met de ingeplugde houder werkt het nog prima. Verder ziet het toestel er nog prima uit, afgezien van wat kleine krasjes.

Wat de week number rollover betreft, het is niet duidelijk of deze daar last van heeft. De datum is nergens op te vragen, en wordt ook niet opgeslagen bij waypoints. De tijd staat goed, maar op het moment van controleren én 1024 weken eerder was het in beide gevallen zomertijd.

Handleiding StreetPilot c320
Nieuw aangeschaft: nee
Wordt actief gebruikt: nee

Specificaties

StreetPilot c320

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← StreetPilot i3vívoactive 3 →
Copyright © 2008-2023 JaVaWa | voorwaarden | contact