Zoeken
Translate this page
← StreetPilot i3StreetPilot c330 →

Garmin StreetPilot c320

Geïntroduceerd in 2005

StreetPilot c320

De c320 maakt deel uit van de StreetPilot c-reeks. De verschillen zitten in de opslagruimte (de c320 heeft alleen een SD voor de kaart) en bepaalde extra functionaliteit zoals verkeersinfo of Bluetooth (heeft de c320 overigens allemaal niet). De StreetPilot c-reeks is exclusief bedoeld voor in de auto, en kun je zien als de voorloper van de nüvi. Het is beslist geen vervanger van de StreetPilot 2xxx reeks!
Het toestel kan de kaart in 3D weergeven, heeft een touchscreen en een ingebouwde speaker. Het toestel bevat ook een lithium ion accu, maar die van dit toestel is zo lang niet gebruikt dat de accu helemaal leeg gelopen is. Daar kan dit type accu niet tegen... Met de ingeplugde houder werkt het nog prima. Verder ziet het toestel er nog prima uit, afgezien van wat kleine krasjes.

Wat de week number rollover betreft, het lijkt erop dat hij de juiste datum weet. De datum is nergens op te vragen, maar hij schakelt op hetzelfde tijdstip als de StreetPilot c510 over naar de nachtmodus. En toestel dat niet WNRO-bestendig is schakelt op een ander tijdstip over.

Handleiding StreetPilot c320

Specificaties

StreetPilot c320

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← StreetPilot i3StreetPilot c330 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact