Zoeken
Translate this page
← Rino 120StreetPilot ColorMap →

Garmin StreetPilot

Geïntroduceerd in 1998

StreetPilot

Dit is het eerste model uit de StreetPilot reeks. Deze heeft een monochroom scherm dat een halve centimeter hoger is dan de schermen in de latere twee modellen. De opening in de behuizing is even groot, maar bij de latere modellen zit er een decoratief strookje boven. Het scherm heeft -heel apart- oranje achtergrondverlichting.
De StreetPilot kan niet zelf routes berekenen via wegen, je maakt dus zelf een directe route waarbij je de routepunten bij voorkeur daar zet waar je wilt afslaan.
Voor die tijd voldoende, aangezien het GPS-signaal opzettelijk werd verstoord door de Amerikaanse overheid waardoor het toestel er zomaar 100 meter naast kan zitten. Nauwkeurige routeaanwijzingen zijn daardoor niet mogelijk. In 2000 is die signaalverstoring uitgeschakeld.
De eerste drie StreetPilot modellen zien er van de voorkant vrijwel hetzelfde uit, de achterkanten wijken behoorlijk af. Bediening gaat alleen met knopjes, en de kaarten zet je op speciale Garmin geheugenmodules van 8 tot 128 MB. De StreetPilot heeft een seriële aansluiting met een ronde, vierpolige stekker.
Dit door Erik gedoneerde exemplaar verkeert in een heel goede staat en heeft nauwelijks gebruikssporen. het werd vergezeld door diverse kabels, handleidingen, geheugenmodules en het originele hoesje.

Handleiding StreetPilot

Specificaties

StreetPilot

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Rino 120StreetPilot ColorMap →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact