Zoeken
Translate this page
← QuestRino 120 →

Garmin Quest 2

Geïntroduceerd in 2005

Quest 2

De Quest 2 is de opvolger van de Quest. Het verschil tussen de twee is de hoeveelheid geheugen (de Quest 2 heeft twee keer zoveel) en extra functionaliteit (NT-kaarten en POI-bestanden), verder zijn de twee versies identiek. De wijzigingen hebben echter wel een nadelig effect op de processorcapaciteit; waar die bij de vorige Quest toereikend was, komt die bij de Quest 2 helaas tekort wat met name bij langere routes merkbaar is.
Verder is de beschrijving gelijk aan de Quest 1: het is een veelzijdig apparaat, en kan met de bijgeleverde steunen in de auto of op de motor gebruikt worden. Met de ingebouwde accu is deze ook geschikt voor bij het wandelen. Het toestel is uitermate compact. Bediening gaat met knoppen, en het toestel geeft stembegeleiding bij het volgen van routes. Er zit geen speaker in het toestel, er zit wel een in de voeding voor in de auto. Op de kabel van de motorsteun zit een aansluiting voor luidsprekers in je helm.
Dit toestel heeft een paar kleine beschadigingen, maar doet het verder goed. Het toestel kwam met een aantal attributen, alleen de motorsteun zelf ontbrak (er zit wel een adapter bij die bij de motorsteun hoort). De accu doet 't ook nog, al zal die 15 uur vast niet meer haalbaar zijn.

Handleiding Quest 2

Specificaties

Quest 2

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← QuestRino 120 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact