Zoeken
Translate this page
← Oregon 700Quest 2 →

Garmin Quest

Geïntroduceerd in 2004

Quest

De Quest is een veelzijdig apparaat, en kan met de bijgeleverde steunen in de auto of op de motor gebruikt worden. Met de ingebouwde accu is deze ook geschikt voor bij het wandelen. Het toestel is uitermate compact; hij heeft vrijwel dezelfde hoogte en breedte als een moderne Oregon en is nog een stukje dunner. Alleen jammer dat de uitklappende antenne die compactheid een beetje teniet doet. Bediening gaat met knoppen, het heldere kleurenscherm is daardoor kleiner dan die van de Oregon. Het toestel geeft stembegeleiding bij het volgen van routes. Er zit geen speaker in het toestel, er zit wel een in de voeding voor in de auto. Op de kabel van de motorsteun zit een aansluiting voor luidsprekers in je helm.
Destijds werd de Quest neergezet als het "schaap met de vijf poten", al valt daar wel wat op af te dingen. Als je het toestel naast moderne auto- en motortoestellen legt is het scherm toch wel heel erg klein; daarnaast zijn de kleine knopjes lastig te bedienen met handschoenen aan. Het toestel mist ook typische outdoor- en geocachingfunctionaliteit.
Dit toestel verkeert op een paar kleine krasjes na in een goede staat en is compleet met doos, kabels en steunen. De papieren handleiding ontbrak, maar dankzij Dré heb ik die nu in het Nederlands en Engels. De accu doet 't ook nog, al zal die 15 uur vast niet meer haalbaar zijn.

Handleiding Quest

Specificaties

Quest

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Oregon 700Quest 2 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact