Zoeken
Translate this page

Pocket Query Cleaner

De pocket queries van Geocaching.com bevatten regelmatig te lange beschrijvingen die het toestel niet in zijn geheel kan weergeven. Ook wanneer de maximale lengte (in de meeste gevallen 8190 tekens) niet overschreden wordt is een heel lange beschrijving lastig te lezen op het toestel.

Een ander voorkomend probleem is dat in de beschrijving HTML-opmaak gebruikt is die het toestel niet weer kan geven of er zelfs op vastlopen. De toestellen van Garmin ondersteunen maar een heel beperkt aantal opmaakcodes (bekijk ze onderaan de pagina).

Met de Pocket Query Cleaner kun je beschrijvingen makkelijk aanpassen en ontdoen van niet-bruikbare opmaakcodes, ontdoen van alle opmaakcodes (behalve die voor de regeleinden) of zelfs inkorten; dit kun je per beschrijving doen of in één keer voor alle beschrijvingen tegelijk.

 

Selecteer hieronder het GPX-bestand met de pocket query, geef eventueel een aangepaste maximale lengte voor de beschrijving op en kies daarna voor 'Inlezen'; daarna krijg je een venster waar je de beschrijvingen kunt corrigeren/opschonen.

Max. lengte beschrijving: tekens

Let op! Bestandsgrootte max. 5 MB

 

Laatste wijziging: 24-12-2020
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact