Zoeken
Translate this page

Over deze site

Waarom?

Deze site is een beetje uit de hand gelopen hobby. Het begon met de aanschaf van een Garmin zūmo 500 en het zoeken naar meer informatie daarover, waarbij ik op het forum van WayPoint terecht kwam. Bij een discussie over het aanpassen van de teksten in de zūmo kwam een andere hobby, programmeren, goed van pas.
Van het een kwam het ander, en al snel had ik een hele verzameling van (in mijn ogen) nuttige tooltjes in elkaar geknutseld...
Nou ja, dan ook maar een website er omheen bouwen (ook al een hobby).
Overigens, ik krijg regelmatig e-mails gericht aan "het team van JaVaWa", maar ik doe toch echt alles in mijn eentje.

Softwareondersteuning

Op deze site kun je onder andere een behoorlijke collectie software voor MacOS en Windows downloaden. Deze software blijft beschikbaar, maar de ontwikkeling ervan is gestopt. Er komen dus geen nieuwe versies meer, geen bugfixes en geen nieuwe features. Voor Mac-gebruikers komt daar het 64-bit-probleem bij, aangezien een deel van mijn software 32-bits is (maar niet alle! Op de pagina's van de programma's wordt dat aangegeven). Dit betekent dat vanaf MacOS Catalina een deel van de software het gewoonweg niet meer doet.

Heel vervelend misschien, maar het is niet anders. Een paar jaar geleden ben ik namelijk getroffen door een herseninfarct, waardoor ik mijn prioriteiten heb moeten veranderen.

De website en de diverse online tools zullen wel ondersteund en aangevuld worden. Ook zijn er een aantal veelgebruikte functies uit de offline programma's ondergebracht in online tools; geschikt voor elk besturingssysteem.

Mededelingen

Okee, even wat huishoudelijke mededelingen:

Informatie zoeken

In de sitemap zijn alle pagina's terug te vinden, ook de pagina's die niet in het menu aan de linkerkant staan.
Je kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie.

Browser-ondersteuning

De technieken die bij deze website zijn gebruikt worden in principe door elke moderne browser ondersteund. De meeste pagina's en online tools zullen ook op je smartphone goed weergegeven worden, met hier en daar een uitzondering.
Mocht je nu toch iets raars tegenkomen, dan kun je dat altijd aan mij doorgeven.

Laatste wijziging: 06-11-2023
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact