Zoeken
Translate this page
← Oregon 600Quest →

Garmin Oregon 700

Geïntroduceerd in 2016

Oregon 700

De Oregon 700 is een hele grote stap vooruit ten opzichte van de 550t, met name vanwege het veel heldere scherm. In tegenstelling tot de resistieve touchscreens van de oudere modellen (waarbij het scherm op druk reageert) heeft deze een capacitief scherm (werkt op aanraking, net zoals bij smartphones). Het scherm is van glas en nog geheel krasvrij. Een screenprotector heeft deze niet nodig.
Ook heel handig is de connectiviteit met je smartphone, zo krijg je notificaties te zien en worden je sportieve activiteiten direct opgestuurd naar Garmin Connect; nog voordat je van je fiets afgestapt bent. Is toch een stuk makkelijker dan telkens aansluiten op je computer... Een Garmin Edge biedt meer mogelijkheden voor het fietsen, maar voor mij voldoet de Oregon ook. Je kunt hartslag-, temperatuur-, cadans- en snelheidssensoren koppelen aan dit toestel.
Met profielen kun je het toestel heel makkelijk inrichten op specifieke taken. Een andere door mij veelgebruikte toepassing is Geocaching. Caches kun je ook draadloos inladen (mits je een premium account hebt bij Geocaching.com).

Handleiding Oregon 700

Specificaties

Oregon 700

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← Oregon 600Quest →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact