Zoeken
Translate this page
← Oregon 300Oregon 450 →

Garmin Oregon 400t

Geïntroduceerd in 2008

Oregon 400t

De Oregon is het populairste outdoormodel. Deze 400t is het topmodel uit de eerste reeks Oregons en heeft een elektronisch kompas en barometrische hoogtemeter, en is voorzien van een topografische kaart van Europa.
De Oregon ondersteunt paperless geocaching, je kunt de cachebeschrijvingen op het toestel zelf lezen. Dat is een stuk makkelijker dan de beschrijving telkens uitprinten…
Het touchscreen van de Oregon werkt (m.i.) een stuk prettiger dan de knopjes van de oudere outdoormodellen. Met gebruiksprofielen kun je het toestel eenvoudig aanpassen aan het gewenste gebruik zoals fietsen, wandelen of geocachen.
Er zit een elektronisch kompas op waardoor je ook bij stilstand de juiste richting kunt bepalen. In tegenstelling tot de opvolgers (450 en 550) is dit geen drieassig kompas, je moet het toestel dus wel netjes horizontaal houden.
Genoeg ruimte voor extra kaarten, er kan ook een micro-SD-kaart in voor nòg meer kaarten.
Ook ooit waterdicht, maar helaas heeft deze net als de andere oudere Oregons last van rubber-rot. De aan-/uitknop is verdwenen, maar met een gummetje en een bandenplakker is het weer zo goed mogelijk hersteld.

Handleiding Oregon 400t

Specificaties

Oregon 400t

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Oregon 300Oregon 450 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact