Zoeken
Translate this page
← Oregon 200Oregon 400t →

Garmin Oregon 300

Geïntroduceerd in 2008

Oregon 300

De Oregon is het populairste outdoormodel. De 300 is het tussenmodel en heeft de hardwaremogelijkheden als de 400, maar het intern geheugen is kleiner en er zit geen topografische kaart bij.
De Oregon ondersteunt paperless geocaching, je kunt de cachebeschrijvingen op het toestel zelf lezen. Dat is een stuk makkelijker dan de beschrijving telkens uitprinten…
Het touchscreen van de Oregon werkt (m.i.) een stuk prettiger dan de knopjes van de oudere outdoormodellen. Met gebruiksprofielen kun je het toestel eenvoudig aanpassen aan het gewenste gebruik zoals fietsen, wandelen of geocachen.
Er zit een elektronisch kompas op waardoor je ook bij stilstand de juiste richting kunt bepalen. In tegenstelling tot de opvolgers (450 en 550) is dit geen drieassig kompas, je moet het toestel dus wel netjes horizontaal houden.
Genoeg ruimte voor extra kaarten, er kan ook een micro-SD-kaart in voor nòg meer kaarten.
Ook waterdicht, en bij deze is zelfs de aan-/uitknop nog aanwezig. Het toestel heeft helaas wel wat (optische) schade opgelopen.

Handleiding Oregon 300

Specificaties

Oregon 300

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← Oregon 200Oregon 400t →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact