Zoeken
Translate this page
← nüvi 42Oregon 300 →

Garmin Oregon 200

Geïntroduceerd in 2008

Oregon 200

De Oregon is het populairste outdoormodel. De 200 is het instapmodel uit de eerste reeks Oregons; deze heeft in tegenstelling tot de andere modellen geen elektronisch kompas en ook geen barometrische hoogtemeter. Het intern geheugen is beperkt tot 52 MB, maar er kan wel een SD-kaart in geplaatst worden.
Een andere beperking is dat dit model geen hartslag- cadans- en temperatuursensoren ondersteunt; ook is draadloos oversturen van routes, tracks en waypoints niet mogelijk. De Oregon ondersteunt wel paperless geocaching, je kunt de cachebeschrijvingen op het toestel zelf lezen. Dat is een stuk makkelijker dan de beschrijving telkens uitprinten…
Ook ooit waterdicht, maar helaas heeft deze net als de andere oudere Oregons last van rubber-rot. De aan-/uitknop is verdwenen, maar met een gummetje en een bandenplakker is het weer zo goed mogelijk hersteld.

Handleiding Oregon 200

Specificaties

Oregon 200

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← nüvi 42Oregon 300 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact