Zoeken
Translate this page
← nüvi 660nüvi 250 →

Garmin nüvi 670

Geïntroduceerd in 2007

nüvi 670

De nüvi 670 heeft veel overeenkomsten met de nüvi 350, maar heeft een aanzienlijk groter scherm. Naast de navigatie-mogelijkheden met text-to-speech (waarbij straatnamen worden uitgesproken) biedt dit model nog een reeks aan extra's zoals een MP3-speler, een speler voor gesproken boeken, een foto-album, wereldklok, omrekenfunctie voor valuta en een calculator.
Verder heeft dit model bluetooth-ondersteuning voor koppeling met een telefoon en een FM-transmitter. Met die laatste wordt het geluid uitgezonden zodat de autoradio het kan afspelen.
Het toestel is behoorlijk compact, maar heeft wel een antenne die uitgeklapt moet worden. Dit model is uitgerust met een SirfStarIII GPS chipset. Het toestel heeft een slot voor een (full size) SD-kaart, hoofdtelefoonaansluiting en een aansluiting voor een externe antenne.

Handleiding nüvi 670

Specificaties

nüvi 670

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← nüvi 660nüvi 250 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact