Zoeken
Translate this page
← iQue M5Monterra →

Garmin Montana 600

Geïntroduceerd in 2011

Montana 600

De Montana is een echte all-rounder, geschikt voor wandelen, fietsen, op de motor en in de auto. Hij beschikt over een 3-assen elektronisch kompas en een barometrische hoogtemeter. Met de optionele motor- of autosteun krijg je gesproken aanwijzingen, er zit alleen geen Bluetooth in voor draadloos geluid. De Montana heeft een seriële interface via de kabel in de motorsteun. Hij heeft een groot, helder scherm. Hoewel de schermtechniek vergelijkbaar is met de Oregon 550, is die van de Montana toch een stuk beter afleesbaar.
De motorsteun is ook heel handig op de mountainbike, door de stevige bevestiging blijft hij ondanks het gestuiter netjes op zijn plek.
Ook al heeft de ingebouwde accu inmiddels heel wat jaren erop zitten doet hij het nog steeds prima en gaat lang mee (deze is overigens vervangbaar).
Helaas heeft deze wel last van beginnende rubber-rot: er zit al een gaatje naast de aan/uitknop en is dus niet meer waterdicht.
Door onhandigheid is het touchscreen gedeelte gesneuveld; het scherm zelf was gelukkig nog wel heel. Zo'n touchscreen is voor weinig te vinden in China, het aanbrengen vergt wel de nodige handigheid omdat het touchscreen gedeelte vastgelijmd en -gesoldeerd is op het beeldscherm. Meteen voorzien van een screen protector, het vertrouwen in de krasvastheid is niet zo hoog. Het scherm reageert verder wel goed op aanrakingen.

Handleiding Montana 600

Specificaties

Montana 600

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← iQue M5Monterra →
Laatste wijziging: 31-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact