Zoeken
Translate this page
← iQue 3600Montana 600 →

Garmin iQue M5

Geïntroduceerd in 2005

iQue M5

De Garmin iQue M5 is een toestel voorzien van Windows Mobile 2003. Het is daarmee een PDA (Personal Digital Assistant, inmiddels volledig achterhaald door de smartphone) met navigatiecapaciteiten. De GPS-hardware en navigatiesoftware is geïntegreerd in het apparaat. De interface is in het Engels (of Duits, Frans e.d.); niet Nederlands. De gesproken aanwijzingen zijn wel in het Nederlands. De bediening gaat met een stylus, tekstinvoer gaat met een on-screen keyboard.
Dit toestel lijkt veel op de eerder verschenen iQue 3600, de afmetingen zijn nagenoeg gelijk. Het scherm van de M5 is gek genoeg wel kleiner dan die van de 3600. Het besturingssysteem is wel heel anders; hier staat Windows Mobile op met een aantal MS applicaties. Zelfs Internet Explorer staat erop, alleen zijn ze Wifi-functionaliteit vergeten...
De helderheid van het kleurenscherm valt een beetje tegen; vooral buiten. De ingebouwde lithium-ion accu doet het nog steeds, al heeft hij over de jaren natuurlijk behoorlijk wat vermogen verloren. Kaarten kunnen op een SD-kaart gezet worden.
Dit toestel ziet er nog goed uit en werd vergezeld door een autosteun, voeding, bureausteun (nodig voor het synchroniseren met de PC), instructieboekjes, software, lederen hoesje en de originele verpakking.

Algemene handleiding iQue M5
Handleiding navigatiesoftware iQue M5

Specificaties

iQue M5

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← iQue 3600Montana 600 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact