Zoeken
Translate this page
← GPSMAP 62stiQue M5 →

Garmin iQue 3600

Geïntroduceerd in 2003

iQue 3600

De Garmin iQue 3600 is een toestel voorzien van het Palm OS. Het is daarmee een PDA (Personal Digital Assistant, inmiddels volledig achterhaald door de smartphone) met navigatiecapaciteiten. De GPS-hardware en navigatiesoftware is geïntegreerd in het apparaat. De interface is in het Engels (of Duits, Frans e.d.); niet Nederlands. De gesproken aanwijzingen zijn wel in het Nederlands. De bediening gaat met een stylus, tekstinvoer gaat met het aparte Palm OS alfabet (maar kan eventueel ook met een on-screen keyboard). Lang geleden heb ik nog een Palm gehad, dit bracht al snel herinneringen op...
Het kleurenscherm is groot, maar de helderheid valt een beetje tegen; vooral buiten. De ingebouwde lithium-ion accu doet het nog steeds, al heeft hij over de jaren natuurlijk behoorlijk wat vermogen verloren. Kaarten kunnen op een SD-kaart gezet worden. Hoe groot die mag zijn is niet bekend, maar met eentje van 2GB werkt het in ieder geval wel.

Dit toestel ziet er nog goed uit, de vorige eigenaar is er zuinig op geweest. Het apparaat werd vergezeld door een autosteun, voeding, twee bureausteunen (nodig voor het synchroniseren met de PC), instructieboekjes, software en de originele verpakking.

Algemene handleiding iQue 3600
Handleiding navigatiesoftware iQue 3600

Specificaties

iQue 3600

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPSMAP 62stiQue M5 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact