Zoeken
Translate this page
← GPS III PlusGPSMAP 195 →

Garmin GPS V

Geïntroduceerd in 2001

GPS V

De GPS V is de laatste in deze reeks met als voorgangers de GPS II, GPS II Plus, GPS III en GPS III Plus. Ook deze heeft een driehoekige vorm en kan ook staand of liggend gebruikt worden. Het toestel is voorzien van een draai- en afneembare antenne, en heeft een scherm met 4 grijskleuren en inschakelbare achtergrondverlichting. De GPS V is de eerste in de serie die zelf routes via wegen kan berekenen, en geeft tijdens het navigeren ook richtingaanwijzingen. Het toestel heeft 19 MB aan geheugen voor kaarten, aanzienlijk meer dan zijn voorganger, maar naar huidige begrippen nog steeds niet veel. De GPS V heeft een scherm met een veel hogere resolutie dan zijn voorganger, en de schermverlichting kan veel feller dan bij de oudere modellen. Het toestel heeft een seriële aansluiting; de datum is eenvoudig te corrigeren (zie ook week number rollover).
Dit toestel is de "Deluxe" uitvoering. Het verschil met de basisuitvoering zit in de meegeleverde accessoires. Deze verkeert haast in nieuwstaat en is compleet met doos, kabels, autosteun, hoesje, City Select kaart en handleidingen. Opvallend trouwens dat alle toestellen in deze reeks in (bijna) nieuwstaat verkeren, blijkbaar werden ze niet vaak gebruikt?

Handleiding GPS V

Specificaties

GPS V

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← GPS III PlusGPSMAP 195 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact