Zoeken
Translate this page
← GPSMAP 62siQue 3600 →

Garmin GPSMAP 62st

Geïntroduceerd in 2010

GPSMAP 62st

De GPSMAP 62st is de opvolger van de zeer gewaardeerde GPSMAP 60 CSx. Qua layout lijkt hij er veel op, het scherm is ook even groot. Het is wel een moderner scherm wat meer kleuren ondersteunt. De 62st heeft een elektronisch kompas en barometrische hoogtemeter. Het toestel heeft intern werkgeheugen en er kan een SD geheugenkaartje in geplaatst worden, zodat er ruimte genoeg is voor een groot aantal kaarten. Verder ondersteunt deze paperless geocaching.
De GPSMAP serie heeft geen touchscreen, alles gaat via de knopjes. Communicatie met de PC gaat via USB, een seriële aansluiting zoals de 60-serie had is niet meer aanwezig. De achterkant heeft dezelfde bevestigingsmogelijkheden als de Oregons en moderne eTrex-en, waardoor accessoires uitwisselbaar zijn. Deze lijkt heel veel op de GPSMAP 62s, de st heeft meer geheugen voor de meegeleverde topografische kaart en de buitenkant heeft een ander kleurtje.
Dit exemplaar is gedoneerd door Frans die hem persoonlijk kwam afleveren...

Handleiding GPSMAP 62st

Specificaties

GPSMAP 62st

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPSMAP 62siQue 3600 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact