Zoeken
Translate this page
← GPSMAP 60CSxGPSMAP 62st →

Garmin GPSMAP 62s

Geïntroduceerd in 2010

GPSMAP 62s

De GPSMAP 62s is de opvolger van de zeer gewaardeerde GPSMAP 60 CSx. Qua layout lijkt hij er veel op, het scherm is ook even groot. Het is wel een moderner scherm wat meer kleuren ondersteunt. De 62s heeft een elektronisch kompas en barometrische hoogtemeter. Het toestel heeft intern werkgeheugen en er kan een SD geheugenkaartje in geplaatst worden, zodat er ruimte genoeg is voor een groot aantal kaarten. Verder ondersteunt deze paperless geocaching.
De GPSMAP serie heeft geen touchscreen, alles gaat via de knopjes. Communicatie met de PC gaat via USB, een seriële aansluiting zoals de 60-serie had is niet meer aanwezig. De achterkant heeft dezelfde bevestigingsmogelijkheden als de Oregons en moderne eTrex-en, waardoor accessoires uitwisselbaar zijn.
Dit exemplaar, gedoneerd door Ferry, is zeer intensief gebruikt; dit is wel te zien aan de knopjes en de ontbrekende rubberen afwerking aan de zijkanten...
Het gat waaronder de aan-/uitknop zit is gerepareerd met een gummetje en een bandenplakker waardoor hij weer redelijk waterdicht is. Verder doet hij het nog prima.

Handleiding GPSMAP 62s

Specificaties

GPSMAP 62s

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPSMAP 60CSxGPSMAP 62st →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact