Zoeken

Garmin GPSMAP 60Cx

Geïntroduceerd in 2006

GPSMAP 60Cx

De GPSMAP 60Cx is (net als zijn broertje 60CSx) een veelzijdig apparaat met een gevoelige GPS-ontvanger en een helder, goed afleesbaar scherm. De x-serie heeft een veel betere ontvanger dan de voorganger (C/CS), en zo te zien ook een snellere processor. Het was een populair toestel voor de veeleisende gebruiker, en er zullen vast een hoop toestellen nog steeds in gebruik zijn.
De 60CSx heeft een barometrische hoogtemeter en een elektronisch kompas, de 60Cx ontbeert deze. Verder zijn de toestellen identiek. Het toestel heeft geen intern geheugen voor kaarten, maar wel een SD-kaartslot waar een micro SD-kaart met maximaal 4 GB aan kaarten in geplaatst kan worden. Communicatie met de computer gaat normaal gesproken via de USB-aansluiting, maar kan eventueel ook via de seriële aansluiting die ernaast zit. Voeding kan ook via beide aansluitingen, al is de seriële aansluiting robuuster en beter geschikt daarvoor. De bediening gaat via knopjes, het touch screen kwam pas bij de Oregon.

Dit exemplaar heeft aardig wat te verduren gehad, er zitten diverse barsten in de behuizing en het bevestigingslipje van het batterijdeksel is afgebroken. Het interne frame is nog wel heel, en het toestel werkt verder prima. Er hebben lekkende batterijen in gezeten, het elektrolyt heeft helaas ook de SD-kaarthouder bereikt. Na voorzichtig schoonmaken met azijn en water lijkt de schade mee te vallen, het toestel herkent de geplaatste SD-kaart.

Handleiding GPSMAP 60Cx
Nieuw aangeschaft: nee
Wordt actief gebruikt: nee

Specificaties

GPSMAP 60Cx

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Copyright © 2008-2022 JaVaWa | voorwaarden | contact