Zoeken
Translate this page
← GPSMAP 60CxGPSMAP 62s →

Garmin GPSMAP 60CSx

Geïntroduceerd in 2006

GPSMAP 60CSx

De GPSMAP 60CSx is (net als zijn broertje 60Cx) een veelzijdig apparaat met een gevoelige GPS-ontvanger en een helder, goed afleesbaar scherm. De x-serie heeft een veel betere ontvanger dan de voorganger (C/CS), en zo te zien ook een snellere processor. Het was een populair toestel voor de veeleisende gebruiker, en er zullen vast een hoop toestellen nog steeds in gebruik zijn.
De 60CSx heeft een barometrische hoogtemeter en een elektronisch kompas, de 60Cx ontbeert deze. Verder zijn de toestellen identiek. Het toestel heeft geen intern geheugen voor kaarten, maar wel een SD-kaartslot waar een micro SD-kaart met maximaal 4 GB aan kaarten in geplaatst kan worden. Communicatie met de computer gaat normaal gesproken via de USB-aansluiting, maar kan eventueel ook via de seriële aansluiting die ernaast zit. Voeding kan ook via beide aansluitingen, al is de seriële aansluiting robuuster en beter geschikt daarvoor. De bediening gaat via knopjes, het touch screen kwam pas bij de Oregon.

Dit exemplaar zit er nog goed uit, er zitten alleen wat krasjes op het scherm. Het kwam compleet met de originele doos, Nederlands- en Engelstalige handleiding, Trip- & Waypoint Manager, autohouder en fietssteun.

Handleiding GPSMAP 60CSx

Specificaties

GPSMAP 60CSx

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPSMAP 60CxGPSMAP 62s →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact