Zoeken
Translate this page
← GPS 60GPSMAP 60Cx →

Garmin GPSMAP 60

Geïntroduceerd in 2005

GPSMAP 60

De GPSMAP 60 heeft net als de GPS 60 een monochroom scherm, maar bij deze kunnen er wel kaarten op gezet worden; 24 MB is er maar liefst beschikbaar... Met een routeerbare kaart geeft het toestel afslaginstructies. Deze heeft een olijfgroen kleurtje; valt dus een stuk minder op dan zijn kaartloze broertje. Hij heeft net als de andere oude outdoortoestellen geen geweldige GPS-ontvangst, dat is pas bij de GPSMAP 60C(S)x en de H-serie van de eTrex-modellen verbeterd.
Ze zijn overigens niet met de monochroom modellen begonnen, de eerste 60-modellen waren de 60C en de 60CS. De monochroom modellen zijn ruim een jaar later toegevoegd als goedkope instappers. De GPSMAP 60 is niet zo lang verkocht en is daardoor relatief zeldzaam.

Dit exemplaar verkeert in absolute nieuwstaat, er zijn geen gebruikssporen te vinden. Helaas zaten er geen doos, handleidingen en accessoires bij.

Handleiding GPSMAP 60

Specificaties

GPSMAP 60

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← GPS 60GPSMAP 60Cx →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact