Zoeken
Translate this page
← GPSMAP 225GPSMAP 296 →

Garmin GPSMAP 276C

Geïntroduceerd in 2003

GPSMAP 276C

De GPSMAP 276C is een watersporttoestel, maar kan ook prima over de weg navigeren. Hij is uitgebreid configureerbaar, kaarten kunnen op een Garmin Data Card geplaatst worden en het toestel geeft gesproken routeaanwijzingen. Het grote, heldere scherm is prima afleesbaar. Er is een lithium-accu ingebouwd in het toestel. Deze accu gaat lang mee, het toestel kan dus in principe ook prima te voet of op de fiets gebruikt worden, zij het dat hij wat minder handzaam is.
Dit toestel is ook populair geweest onder motorrijders, er zullen vast wel mensen zijn die er nog steeds mee rijden...

Dit exemplaar, gedoneerd door Egbert, is behoorlijk intensief gebruikt, maar ziet er op wat krasjes na nog prima uit. De antenne had wel wat schade, deze is vervangen door een netter exemplaar afkomstig van een donor SPIII. Hij is niet meer waterdicht, het ruitje voor het scherm lijkt niet meer helemaal goed vast te zittten. Niet mee in de regen rijden dus (niet dat ik dat van plan was...)

Handleiding GPSMAP 276C

Specificaties

GPSMAP 276C

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← GPSMAP 225GPSMAP 296 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact