Zoeken
Translate this page
← GPSMAP 195GPSMAP 276C →

Garmin GPSMAP 225

Geïntroduceerd in 1998

GPSMAP 225

De GPSMAP 225 is een kaartplotter met een kleurenscherm, bedoeld voor maritiem gebruik. Het is de opvolger van de GPSMAP 220, en heeft een goedkoper monochroom broertje, de GPSMAP 215.
Hij heeft geen ingebouwde antenne, er is een losse antenne bijgeleverd. Het is de bedoeling deze ergens buiten te monteren, de antenne is daartoe voorzien van een klemmechanisme en een lange draad.
Het grote 6" kleurenscherm is helder, het is geen aanraakscherm. De bediening gaat met de naast- en ondergelegen knoppen.
Er kan een Garmin geheugenmodule met detailkaarten in geplaatst worden. Deze modules zijn groter dan die in latere toestellen zoals de GPSMAP 276C gebruikt werden. Bij dit toestel zat er helaas geen, dus is alleen de basiskaart beschikbaar.

Dit toestel verkeert in nieuwstaat, waarschijnlijk is deze nooit in gebruik geweest. Ook de antenne ziet er als nieuw uit. Het toestel kwam in de originele doos, naast de antenne zaten er ook de benodigde kabels bij en een beschermkap. Het is het grootste en zwaarste toestel in de collectie...

Handleiding GPSMAP 225

Specificaties

GPSMAP 225

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← GPSMAP 195GPSMAP 276C →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact