Zoeken
Translate this page
← GPS IIGPS III →

Garmin GPS II Plus

Geïntroduceerd in 1997

GPS II Plus

De GPS II Plus heeft in tegenstelling tot zijn voorganger, de GPS II, een 12-kanaals GPS-ontvanger en kan daardoor beter en sneller zijn positie bepalen. De schermverlichting is ook iets feller. Daarnaast is er bij de II Plus een (beperkte) database met steden ingebouwd.
De levensduur van de batterijen is verbeterd, en het toestel kan meer waypoints aan en een langere tracklog opslaan. Het toestel heeft een seriële aansluiting; de datum is eenvoudig te corrigeren (zie ook week number rollover).
Ook dit toestel verkeert in een hele goede staat met nauwelijks slijtagesporen, alleen doet de backup batterij het niet geweldig meer. Dat laatste is een bekend verschijnsel bij de hele oude toestellen. Het is overigens wel een oplaadbare batterij die gevoed wordt door de AA-penlites of externe voeding. Een korte onderbreking van de stroomvoorziening houdt de backupbatterij wel uit, maar als het lang duurt zijn alle instellingen en opgeslagen data kwijt.

Handleiding GPS II

Specificaties

GPS II Plus

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← GPS IIGPS III →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact