Zoeken
Translate this page
← GPS 10xGPS II Plus →

Garmin GPS II

Geïntroduceerd in 1995

GPS II

De GPS II heeft een beetje aparte vorm; de behuizing is driehoekig en kan zo netjes op tafel gezet worden. Of dat handig is... Een handiger feature is dat het toestel op twee manieren gebruikt kan worden: staand of liggend. Het toestel is voorzien van een draai- en afneembare antenne, en scherm met 4 grijskleuren en inschakelbare achtergrondverlichting. De GPS II heeft een 8-kanaals GPS-ontvanger en heeft daardoor behoorlijk de moeite om de verbinding vast te houden; zijn opvolgers doen het met een 12-kanaals ontvanger wat dat betreft een stuk beter. Het toestel heeft een seriële aansluiting; de datum is eenvoudig te corrigeren (zie ook week number rollover).
Dit is overigens het eerste model in deze reeks, er bestaat geen GPS I.

Bij aanschaf was het een verrassing of het apparaat het nog deed, de verkoper kon daarover geen uitsluitsel geven. Gelukkig doet hij het nog prima, zelfs de backup batterij is nog goed (dat is niet vanzelfsprekend, zeker niet bij deze oude toestellen). Het toestel verkeert in een hele goede staat met nauwelijks slijtagesporen.

Handleiding GPS II

Specificaties

GPS II

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPS 10xGPS II Plus →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact