Zoeken
Translate this page
← GPS 76GPS 10x →

Garmin GPS 72

Geïntroduceerd in 2002

GPS 72

De GPS 72 is een toestel gericht op de maritieme sector. Hij heeft een vrij groot monochroom scherm, maar er zit geen kaart op. Er staat wel een database op met vuurtorens, boeien en andere navigatiehulpmiddelen. Het toestel zelf is vrij groot, maar de ruimte is deels gevuld met lucht (hij blijft daardoor drijven). Hij heeft net als de andere oude toestellen geen geweldige GPS-ontvangst, maar op het water is dat doorgaans een minder groot probleem dan bij de land-toestellen. Op het water heb je meestal geen last van bomen of grote gebouwen in de buurt...

De GPS 72 is de goedkope versie van de GPS 76. De verschillen zijn de lagere resolutie van het scherm (het lijkt ook een fractie kleiner te zijn), er kan geen externe antenne op aangesloten worden, de kleur is anders en je kreeg er geen interfacekabel bij. Softwarematig zijn ze nagenoeg gelijk.

Dit door Thomas uit Duitsland gedoneerde exemplaar heeft wat kleine gebruikssporen, maar werkt verder prima.

Handleiding GPS 72

Specificaties

GPS 72

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPS 76GPS 10x →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact