Zoeken
Translate this page
← GPSMAP 60CSGPSMAP 60 →

Garmin GPS 60

Geïntroduceerd in 2005

GPS 60

De GPS 60 is het eenvoudigste model in de 60-lijn. Hij heeft een monochroom scherm en er kunnen geen kaarten op. Er staat wel een database met plaatsen op, de "Garmin World Wide City database". Deze is van buiten net zo geel als de eenvoudigste eTrex, en ziet er ook nog bijna als nieuw uit. Hij heeft net als de andere oude outdoortoestellen geen geweldige GPS-ontvangst, dat is pas bij de GPSMAP 60C(S)x en de H-serie van de eTrex-modellen verbeterd.
Ze zijn overigens niet met de monochroom modellen begonnen, de eerste 60-modellen waren de 60C en 60CS. De monochroom modellen (GPS 60 en GPSMAP 60) zijn ruim een jaar later toegevoegd als goedkope instappers. De GPS 60 is gedurende een vrij lange periode verkocht.

Deze heeft een USB-aansluiting voor de overdracht van gegevens, maar ook een seriële aansluiting met ronde stekker (zoals alle toestellen uit de 60-serie hebben). Dat laatste is een plezierige bijkomstigheid, aangezien dit toestel last heeft van de week number rollover. Via de seriële aansluiting en een speciaal programmaatje van Garmin dat gemaakt is voor veel oudere toestellen die last hadden van de eerdere rollover (dit gebeurt elke 19,7 jaar) is dat gelukkig eenvoudig op te lossen. Via de USB-aansluiting gaat dat niet, en ben je afhankelijk van de toestelspecifieke updates die Garmin maakt (of niet).

Handleiding GPS 60

Specificaties

GPS 60

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPSMAP 60CSGPSMAP 60 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact