Zoeken
Translate this page
← GPS 95XLGPS 40 →

Garmin GPS 45

Geïntroduceerd in 1994

GPS 45

De GPS 45 is een compact toestel, aanzienlijk kleiner dan de "baksteen" GPS 75. Qua grootte vergelijkbaar met een moderne GPSMAP 66, alleen zit er nog wel een flinke antenne op. De batterijen worden van onderaf in buisjes geschoven wat soms een beetje tricky kan zijn; sommige batterijen zijn namelijk net iets te dik waardoor je ze er bijna niet meer uit krijgt...
Het toestel heeft op de achterkant een aansluiting voor een vierpolige ronde stekker, die kan zowel voor seriële data-uitwisseling als voor voeding gebruikt worden (5 tot 40 V). De bediening werkt met de tuimelknop een stuk handiger dan de onpraktische knoplayout van de GPS 75; meer zoals de latere modellen. Dit exemplaar werkt goed (als het weeknummer gecorrigeerd is), al laat ook hier de ontvangstkwaliteit te wensen over. Het scherm moet wel even op gang komen, als het net aan staat blijven er een paar lijntjes blanco. Na een tijdje is dat over.

Handleiding GPS 45

Specificaties

GPS 45

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPS 95XLGPS 40 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact