Zoeken
Translate this page
← GPS 12GPS 76 →

Garmin GPS 12XL

Geïntroduceerd in 1997

GPS 12XL

De GPS 12XL komt sterk overeen met de GPS 12. Wat de XL meer heeft dan de 12 is een stedendatabase, er kan een externe antenne op aangesloten worden en het toestel kan werken op een breder spanningsbereik (10-32V in plaats van 5-8V). In alle andere opzichten zijn ze gelijk, dus heeft deze ook een 12-kanaals GPS-ontvanger, is waterdicht en werkt op vier AA-batterijen.

Dit exemplaar werd vergezeld door een bijpassend hoesje en een Engelstalige handleiding en is voorzien van de Aziatische stedendatabase. Die database is niet update-baar. Het apparaat geeft absoluut niet de indruk vaak gebruikt te zijn, hij er werkelijk als nieuw uit... De communicatie met de computer werkt echter niet optimaal, de verbinding lijkt soms uit te vallen. Het updaten van de firmware lukt hierdoor niet, maar de wijzigingen ten opzichte van de huidige firmware zijn niet erg spannend.

Handleiding GPS 12XL

Specificaties

GPS 12XL

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← GPS 12GPS 76 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact