Zoeken
Translate this page
← Geko 201 #1Geko 301 →

Garmin Geko 201 #2

Geïntroduceerd in 2003

Geko 201

De Geko 201 met zijn opvallende, fluoriserend groene kleur is nog een stukje kleiner dan de eTrex'en. Qua bediening lijkt het wel op de basis-eTrex, net zoals het asymmetrisch geplaatste scherm. Het toestel heeft dezelfde seriële interface als de oude eTrex, maar wel iets meer mogelijkheden voor de opslag van waypoints, routes en tracks en het bevat een viertal spelletjes voor buiten.
Wel één minpuntje: om het batterijdeksel te openen moet je er een muntje of iets dergelijks bijpakken, met je vingers/nagels openen is onmogelijk. Dat hadden ze toch wel beter kunnen ontwerpen...
Er zijn twee versies van de Geko 201: eentje met een afbeelding van een gekko en met een grijze achterkant, en eentje zonder afbeelding en met een zwarte achterkant. De hardware intern is ook verschillend.
Dit exemplaar heeft wat kleine beschadigingen, maar doet het verder prima. Ik weet niet of dit toestel een hooggevoelige ontvanger heeft ingebouwd, maar hij doet het een stuk beter dan de "oudjes" (nu is dit natuurlijk ook niet zo'n oud toestel).

Handleiding Geko 201

Specificaties

Geko 201

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Geko 201 #1Geko 301 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact