Zoeken
Translate this page
← Foretrex 101Foretrex 301 →

Garmin Foretrex 201

Geïntroduceerd in 2004

Foretrex 201

De Foretrex 201 is qua mogelijkheden vergelijkbaar met de Geko 201. De Geko is allesbehalve groot, maar de Foretrex is nog een stuk kleiner. Het scherm is even groot, maar wel beter afleesbaar dan die van de Geko door een iets beter contrast en een groter lettertype. Ook de tripcomputer is beter afleesbaar en heeft meer instelbare velden.
Belangrijk verschil is dat de Foretrex 201 voorzien is van een lithium-ion batterij (die het gezien de leeftijd nog best lang volhoudt) en een band om hem om je pols te dragen. De hoogte en de breedte is gelijk aan die van de Forerunner 101, maar door de ingebouwde batterij wel een stuk dunner.
In tegenstelling tot de Geko zitten hier geen spelletjes op, wel een timer.

Er zit een clip bij het toestel waarop zowel een stroomadapter als een seriële kabel op aangesloten kan worden. Bij dit toestel ontbrak helaas de seriële kabel, maar met de kabel van een headset van een oude "dumbphone" (met 2,5 mm jackplug) is die snel gemaakt. De coating van originele band laat los, daarom heb ik die vervangen door een horlogebandje (in camo-stijl).

Handleiding Foretrex 201

Specificaties

Foretrex 201

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Foretrex 101Foretrex 301 →
Laatste wijziging: 20-03-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact