Zoeken
Translate this page
← Forerunner 220Forerunner 235 →

Garmin Forerunner 920XT

Geïntroduceerd in 2014

Forerunner 920XT

De Forerunner 920XT is een multisport GPS-horloge met geavanceerde trainingsmogelijkheden. Er kunnen allerlei sensoren gekoppeld worden (via ANT+) zoals hartslag, snelheid, cadans en vermogen. Het is het eerste horloge dat kleuren functioneel gebruikt (eerdere horloges gebruikten het vooral decoratief) en het eerste horloge dat gebruik maakt van Connect IQ. Daarmee kun je aangepaste watch faces, gegevensvelden, widgets en apps erop zetten. Er zit zelfs een metronoom in voor als je met een bepaald ritme wilt lopen.
Het is een bijzonder groot, vierkant toestel, maar niet dik. Hij is een stuk dunner dan een fēnix.

Het toestel is gericht op de fanatieke sporter en ideaal voor triatlons, niets voor mij dus. Ik heb niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd...
Dit exemplaar heeft wat krasjes op het scherm en de band was stuk, maar functioneert verder nog prima. Inmiddels zit er een nieuwe band op, gekocht in het verre oosten.

Handleiding Forerunner 920XT

Specificaties

Forerunner 920XT

Master reset procedure

De Forerunner 920XT heeft verschillende reset- en herstelprocedures.

Als het toestel niet meer reageert, kun je hem met onderstaande procedure resetten. Er worden geen gegevens en instellingen gewist.

Herstellen van de fabrieksinstellingen gaat met onderstaande procedure; de activiteitgeschiedenis wordt hiermee niet gewist.

Het wissen van de activiteitsgeschiedenis en alle gegevens gaat via het menu met drie puntjes > Instellingen > Systeem > Standaardinstellingen > Ja.

← Forerunner 220Forerunner 235 →
Laatste wijziging: 20-03-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact