Zoeken
Translate this page
← Forerunner 405Forerunner 10 →

Garmin Forerunner 310XT

Geïntroduceerd in 2009

Forerunner 310XT

De Forerunner 310XT is de opvolger van de Forerunner 405. Dit toestel is waterdicht tot een diepte van 50 m en daardoor geschikt om mee te zwemmen (al dien je er rekening mee te houden dat de GPS-ontvangst wegvalt als hij onder water is; dit geldt overigens voor elk GPS-toestel).
Er kunnen tal van sensoren op aangesloten worden, zoals een hartslagmeter, snelheidssensor, cadanssensor, stapsensor en vermogensmeter. Het toestel ondersteunt workouts en koersen, heeft een kaartscherm waar je je afgelegde route kunt zien en biedt ondersteuning voor verschillende sporten. Daarnaast heeft het ook (beperkte) navigatiemogelijkheden.
Voor de uitwisseling van gegevens werd het programma Training Center meegeleverd.

Dit exemplaar verkeert in een goede staat. De oplader zit erbij, maar helaas ontbreekt de ANT-stick (inmiddels heb ik een horloge met ANT-stick, die werkt ook met de 310XT). Die laatste kun je in een USB-aansluiting van je computer stoppen, en is benodigd voor het draadloos uitwisselen van de gegevens. Een bedrade gegevensuitwisseling is niet mogelijk.
Net als de Forerunner 305 is dit niet echt een apparaat dat je gaat gebruiken als je dagelijkse horloge... Het scherm is net zo groot, maar de rest is een stuk compacter uitgevoerd.

Handleiding Forerunner 310XT

Specificaties

Forerunner 310XT

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← Forerunner 405Forerunner 10 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact