Zoeken
Translate this page
← Forerunner 205Forerunner 405 →

Garmin Forerunner 305

Geïntroduceerd in 2006

Forerunner 305

De Forerunner 205 en 305 waren de eerste "echte" fitness-horloges, de voorgangers 101, 201 en 301 waren in essentie kleine GPSjes à la eTrex, die je met een riempje om je pols knoopte. De 205 en 305 hadden veel meer een horloge-vorm, desalniettemin waren het forse toestellen in verhouding met de huidige. De 205 is de basisuitvoering, de 305 (dit exemplaar) kan gekoppeld worden met de bijgeleverde hartslagband, een snelheidssensor en een cadanssensor.
Het toestel ondersteunt workouts en koersen, heeft een kaartscherm waar je je afgelegde route kunt zien en biedt ondersteuning voor verschillende sporten. Daarnaast heeft het ook (beperkte) navigatiemogelijkheden.
Voor de uitwisseling van gegevens werd het programma Training Center meegeleverd.

Dit exemplaar verkeert in een zeer goede staat, net als alle bijbehorende accessoires zoals de hartslagband. Hoewel het primair een trainingstoestel is en geen horloge, kan het wel als zodanig geconfigureerd worden. Een poosje uitproberen laat zien dat de batterij het nog prima doet.
Gebruik als horloge is echter esthetisch onverantwoord, het is een gigantische kast met een rare vorm om de antenne plaats te geven. Ook ergonomisch mankeert er het een en ander aan, door de vorm moet je je pols veel verder draaien dan normaal (het scherm is iets van je af gericht).

Handleiding Forerunner 305

Specificaties

Forerunner 305

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Forerunner 205Forerunner 405 →
Laatste wijziging: 20-03-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact