Zoeken
Translate this page
← Forerunner 101Forerunner 301 →

Garmin Forerunner 201

Geïntroduceerd in 2003

Forerunner 201

De Forerunner 201 was het allereerste fitness-modellen van Garmin. Je draagt ze om je pols, maar ze zien er niet als horloges uit. Het zijn eerder kleine GPSjes à la eTrex...
De 201 is de enige met een seriële interface, en er is voor de uitwisseling van data speciaal voor dit model een PC-programma gemaakt: Forerunner Logbook. Het programma werkt niet met andere toestellen. Het later verschenen programma Training Center kan de 201 ook uitlezen.
Het toestel heeft zoals vrijwel alle Forerunners een ingebouwde accu, de Forerunner 101 is de uitzondering daarop. De Forerunner heeft een kaartscherm waar je je afgelegde route kunt zien en biedt ondersteuning voor verschillende sporten. Daarnaast heeft het ook (beperkte) navigatiemogelijkheden.

Interessant om te zien is dat Garmin met de introductie van deze serie nog niet precies wist welke kant ze op moesten gaan. De verschillende voedingswijzen en aansluitingen wijzen daarop, maar ook "Forerunner Logbook" en de hartslagband van de 301 die met geen ander toestel werkt.

Het toestel ziet er nog goed uit. Hij is niet week number rollover bestendig, maar omdat deze een seriële interface heeft is dat eenvoudig te verhelpen met het programma GpsEow.

Handleiding Forerunner 201

Specificaties

Forerunner 201

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Forerunner 101Forerunner 301 →
Laatste wijziging: 20-03-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact