Zoeken
Translate this page
← fēnixForerunner 205 →

Garmin Forerunner 101

Geïntroduceerd in 2004

Forerunner 101

De Forerunner 101, 201 en 301 waren de eerste fitness-modellen van Garmin. Je draagt ze om je pols, maar ze zien er niet als horloges uit. Het zijn eerder kleine GPSjes à la eTrex... De 101 is de goedkoopste uitvoering, deze werkt in tegenstelling tot de andere op AAA-batterijen en kan niet aan je computer gekoppeld worden. Het toestel heeft een kaartscherm waar je je afgelegde route kunt zien en biedt ondersteuning voor verschillende sporten. Daarnaast heeft het ook (beperkte) navigatiemogelijkheden.
Deze is niet week number rollover bestendig en is door het ontbreken van de interface ook niet upgrade-baar. De klok loopt 19 jaar achter, maar dat heeft geen invloed op het functioneren.

Dit exemplaar is bijna als nieuw; hij was slechts één keer gebruikt. Hij en kwam compleet met doos, handleiding en verlengstrip voor de polsband (zodat je hem 's winters om je mouw kunt vastmaken).

Handleiding Forerunner 101
Nieuw aangeschaft: nee
Wordt actief gebruikt: nee

Specificaties

Forerunner 101

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← fēnixForerunner 205 →
Copyright © 2008-2023 JaVaWa | voorwaarden | contact