Zoeken
Translate this page
← eTrex Touch 25Forerunner 101 →

Garmin fēnix

Geïntroduceerd in 2012

fēnix

Het eerste echte outdoorhorloge van Garmin die ook geschikt is voor dagelijks gebruik (als je de Foretrex niet meerekent, maar daar ga je toch niet mee rondlopen...). Hij heeft een robuuste uitstraling en een duidelijk afleesbaar scherm. Officieel kunnen er geen kaarten op gezet worden, maar rekening houdend met de geheugengrootte kan het wèl. Er zit een elektronisch kompas en barometrische hoogtesensor op en kan diverse ANT-sensoren benutten. Bij een software update zijn er zelfs smartwatch-achtige mogelijkheden toegevoegd, met het weergeven van notificaties. Wel met Bluetooth, maar niet de Low Energy-variant, dus continu verbinden met je smartphone zorgt wel voor een snel leeglopende batterij. In de gewone horlogestand (dus geen notificaties) gaat ie wel wekenlang mee op één lading.
Het bandje heeft niet het eeuwige leven, maar is eenvoudig te vervangen door een andere. Deze is nu voorzien van een stoere "NATO Strap". Een tweedelige in dit geval, de echte eendelige (waarbij het bandje doorloopt onder het horloge) heb ik ook liggen.

Handleiding fēnix

Specificaties

fēnix

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← eTrex Touch 25Forerunner 101 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact