Zoeken
Translate this page
← eTrex LegendeTrex Camo →

Garmin eTrex Vista

Geïntroduceerd in 2001

eTrex Vista

De Vista is het meest geavanceerde model in de eTrex-reeks; deze heeft maar liefst 24 MB aan ruimte voor (monochrome) kaarten. Daarnaast heeft deze een elektronisch kompas en een barometrische hoogtemeter. Verder heeft hij een uitgebreidere tripcomputer en instellingsmogelijkheden, is voorzien van een joystick voor de bediening en heeft een fraaie, zilvergrijze behuizing.
Dit exemplaar kwam in de originele verpakking, met bijbehorende boekjes en interfacekabel. Hij is vrijwel niet gebruikt en is nagenoeg krasvrij; ziet er werkelijk als nieuw uit.
Hij heeft dus vooral heel lang in de doos gezeten... Helaas wel met alkaline batterijen erin die (zoals wel vaker gebeurt met vergeten exemplaren) zijn gaan lekken. Het residu is zorgvuldig verwijderd en schoongemaakt met azijn (het spul wat uit de batterijen komt is sterk basisch, dus neutraliseren met een zuur).

Handleiding eTrex Vista

Specificaties

eTrex Vista

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← eTrex LegendeTrex Camo →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact