Zoeken
Translate this page
← eTrex 30fēnix →

Garmin eTrex Touch 25

Geïntroduceerd in 2015

eTrex Touch 25

De eTrex Touch is (zoals de naam het al zegt) een eTrex die je niet met knopjes, maar via het scherm zelf bedient. Hij is iets groter dan de andere eTrex-modellen, maar kleiner dan de Oregon 700. Ten opzichte van die laatste is de eTrex Touch net zo breed en dik, maar een stuk minder hoog. De schermgrootte zit er ook tussenin. De resolutie daarvan viel me wel tegen: in vergelijking met de Oregon zijn bijvoorbeeld de letters van de teksten nogal rafelig.
Het toestel wordt geleverd met de (gratis updatebare) TopoActive Europe kaart. Hij heeft een drie-assig elektronisch kompas, maar geen barometrische hoogtemeter.
De duurdere 35 heeft dat wel, en die biedt ook draadloze connectiviteit: routes, tracks en waypoints kunnen draadloos worden verstuurd, en ondersteunt via een Bluetoothverbinding met een smartphone Live Tracking en meldingen. Verder kunnen er ook draadloze sensoren zoals een hartslagmeter of cadanssensor gekoppeld worden.
Dit alles kan dus niet bij de 25.

Bij dit exemplaar was niet alleen de rubber aan-/uitknop verdwenen, ook was het schakelaartje deels afgebroken. Hierdoor kon hij alleen aangezet worden door 'm even met de kabel aan te sluiten op computer of voeding, niet erg praktisch. Het was een hoop gepriegel, maar het is gelukt om de schakelaar te repareren. Daarna met en gummetje en bandenplakker het knopje weer in ere hersteld. Verder verkeerde het toestel in een goede staat, enkel een paar kleine krasjes.

Handleiding eTrex Touch 25

Specificaties

eTrex Touch 25

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← eTrex 30fēnix →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact