Zoeken
Translate this page
← eTrex Vista HCxeTrex 20 →

Garmin eTrex 10

Geïntroduceerd in 2011

eTrex 10

De eTrex 10 is het meest eenvoudige outdoortoestel: hij heeft een zwart-wit scherm, beschikt niet over een elektronisch kompas of barometrische hoogtemeter en er kunnen geen sensoren aan gekoppeld worden. Er staat enkel een basiskaart op, al is het wel mogelijk om een (klein stukje) detailkaart erop te zetten. De ruimte daartoe is wel erg beperkt: 10 MB, waarvan een deel al door andere bestanden in beslag wordt genomen.
Deze is uitgevoerd in een frisgele kleur, net als eerdere basismodellen. Van buiten verkeert het toestel in een goede staat, de knopjes zijn allemaal nog heel en de behuizing heeft vrijwel geen gebruikssporen. Er zitten alleen wat kleine krasjes op het scherm. Aan de binnenkant echter ziet het er heel wat minder fraai uit, door lekkende batterijen is het kunststof aangetast. Het toestel is gedemonteerd en de aangetaste delen zijn grondig gereinigd met schoonmaakazijn en water. Omdat er stukjes kunststof verdwenen zijn zitten de contacten nu helaas een beetje los (voorzichtig batterijen wisselen), maar hij doet het nog wel.

TIP: verwijder altijd de batterijen als je hem langere tijd niet gebruikt!

Handleiding eTrex 10

Specificaties

eTrex 10

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← eTrex Vista HCxeTrex 20 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact