Zoeken
Translate this page
← eMapeTrex Summit →

Garmin eTrex

Geïntroduceerd in 1999

eTrex

Dit is de eerste model uit de eTrex serie. Dit exemplaar is nauwelijks gebruikt en ziet er bijna als nieuw uit. De ontvangstkwaliteit is zoals bij alle oude toestellen niet echt geweldig, en verliest gauw de verbinding met de satellieten. Meestal kom je de Europese versie tegen (eTrex Euro), maar toevallig is dit een Arabische versie. Gelukkig wel in te stellen op het Engels, maar er zijn geen firmware updates beschikbaar.
Bedienbaar met vijf knoppen, maar geen joystick zoals de latere, uitgebreidere modellen. De knop die bij de andere eTrexen als zoekknop dient is hier de Enter-knop.
Dit is de simpelste versie, er zit geen kaart op.
Hij heeft een seriële interface waar je de speciale rechthoekige eTrex/eMap stekker met vier contacten voor nodig hebt. Met wat handigheid kun je zo’n stekker zelf maken met een credit card pasje, maar gelukkig zat er een originele kabel bij één van de andere toestellen.

Handleiding eTrex

Specificaties

eTrex

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← eMapeTrex Summit →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact