Zoeken
Translate this page
← Edge Explore 2eTrex →

Garmin eMap

Geïntroduceerd in 1999

eMap

de eMap is een relatief plat toestel met een groot monochroom scherm waarop kaarten weergegeven worden. Het donkerblauwe toestel heeft een seriële interface en een aansluiting voor een externe antenne. Voeding gaat via twee penlites waarop hij het 14 uur zou moeten doen. In tegenstelling tot de meeste andere toestellen is deze echter niet waterdicht.
Bij deze eMap zaten handleidingen, een seriële kabel (lijkt veel op die van de eTrexen, maar is net iets anders), een Metroguide CD en een autosteun. Er zijn wat krasjes, maar verder ziet het toestel er nog goed uit. In het toestel zat een cartridge van 8 MB, maar ik had er nog een uit de StreetPilot III van 128 MB waar tenminste een fatsoenlijke hoeveelheid kaarten op gezet kan worden. Na update van de firmware (nog steeds verkrijgbaar bij Garmin!) kon hij deze 128 MB cartridge gebruiken.
Na het corrigeren van de datum en het instellen van de huidige positie had hij vrij vlot de juiste locatie gevonden, maar de ontvangst is zoals bij alle oude toestellen niet erg goed.

Handleiding eMap

Specificaties

eMap

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Edge Explore 2eTrex →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact