Zoeken
Translate this page
← Edge 800Edge Touring →

Garmin Edge 810

Geïntroduceerd in 2013

Edge 810

De Edge 810 lijkt fysiek heel veel op de voorganger, de Edge 800. Het scherm is hetzelfde, opslagcapaciteit ook. De buitenkant heeft alleen een ander patroontje op de voorkant. Een groot deel van de functionaliteit is ook hetzelfde, zij het dat de schermindeling en de menu's van de 810 een stuk moderner zijn. Het grote verschil is de connectiviteit: de 810 kan aan je smartphone gekoppeld worden waardoor het synchroniseren van je activiteiten en het toevoegen van nieuwe koersen met behulp van Garmin Connect heel eenvoudig is geworden. Ook is Live Tracking mogelijk en je kunt het weer op je Edge raadplegen. De 810 ondersteunt ook hulpmiddelen als radar en fietslampen (van Garmin).
Net als bij de 800 kun je hartslag- cadans-, snelheid- en vermogensensors koppelen; de 810 voegt de mogelijkheid toe om te koppelen aan het Di2-systeem van Shimano.

Bij dit exemplaar lijkt het alsof het scherm aan een kant een beetje los laat. Het valt er niet af, maar de waterdichtheid zal niet optimaal meer zijn. Verder mankeert er niets aan dit toestel.

Handleiding Edge 810

Specificaties

Edge 810

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Edge 800Edge Touring →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact