Zoeken
Translate this page
← Edge 705Edge 810 →

Garmin Edge 800

Geïntroduceerd in 2010

Edge 800

De Edge 800 is de opvolger van de Edge 605/705. Deze heeft in tegenstelling tot zijn voorgangers een touch screen, al zijn voor de belangrijkste functies nog wel knoppen aanwezig. Dit is mijn eerste Edge, het is nog even wennen met de mogelijkheden en bediening. Voor het fietsen gebruik ik tot nu toe vooral de Oregon 700, daarmee kun je ook je prestaties bijhouden wat door de connectiviteit met je smartphone heel makkelijk te verwerken is. De moderne Edges kunnen dat ook maar de 800 mist die connectiviteit; hij is al wat ouder.

Dit toestel is gedoneerd door Jan. Afgezien van de verteerde aan-/uitknop (een vaker voorkomend Garmin-euvel, maar eenvoudig op te lossen met een gummetje en plakkertje) zit het toestel er nog goed uit dankzij de siliconen cover. De Edge was echter gecrasht waardoor het onmogelijk was om de instellingen te veranderen; het schijfsysteem was danig ontregeld. Na het toestel geformatteerd te hebben en met Garmin Express de benodigde bestanden erop gezet lijkt hij het weer te doen; even afwachten hoe hij zich houdt.

Handleiding Edge 800

Specificaties

Edge 800

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Edge 705Edge 810 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact