Zoeken
Translate this page
← Edge 605Edge 800 →

Garmin Edge 705

Geïntroduceerd in 2008

Edge 705

De Edge 605 en de 705 zijn de eerste Edge-toestellen met een kleurenscherm en een kaart. Het toestel heeft geen touch screen, maar meerdere knoppen (7) en een joystick. De hier getoonde Edge 705 heeft ten opzichte van de 605 als extra een barometrische hoogtemeter en de mogelijkheid om hartslag-, cadans- en snelheidssensor te koppelen.
Dit model heeft een steun waar het toestel zijwaarts op geschoven moet worden, de latere modellen kregen een draaibevestiging die nog steeds gebruikt wordt op de Edges.

De bediening met de knoppen is niet altijd even handig als je touch screens gewend bent, maar tijdens het sporten zijn knoppen voor de essentiële taken toch wel handig. Uiteraard heb je de ronde- en start/stopknop die op elke Edge zit, maar dat je met de joystick eenvoudig tussen de schermen met velden kan wisselen is ook praktisch.

Dit exemplaar ziet er nog goed uit. De vorige eigenaar gebruikte hem in combinatie met het externe accupack van Garmin, een set met accu, oplader en zonnepaneel. Door het continu gebruik van de accupack heeft de USB-aansluiting last van slijtage, die werkt niet meer zo goed met elke USB-kabel. Het leek erop dat de aanleiding van het gebruik van het externe accupack was dat de interne accu van de Edge niet meer goed zou zijn, maar dat valt toch alleszins mee.

Handleiding Edge 705

Specificaties

Edge 705

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Edge 605Edge 800 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact