Zoeken
Translate this page
← Edge 510Edge 705 →

Garmin Edge 605

Geïntroduceerd in 2008

Edge 605

De Edge 605 en de 705 zijn de eerste Edge-toestellen met een kleurenscherm en een kaart. Het toestel heeft geen touch screen, maar meerdere knoppen (7) en een joystick. De hier getoonde Edge 605 is de basisversie, de 705 heeft als extra een barometrische hoogtemeter en de mogelijkheid om hartslag-, cadans- en snelheidssensor te koppelen.
Dit model heeft een steun waar het toestel zijwaarts op geschoven moet worden, de latere modellen kregen een draaibevestiging die nog steeds gebruikt wordt op de Edges.

De bediening met de knoppen is niet altijd even handig als je touch screens gewend bent, maar tijdens het sporten zijn knoppen voor de essentiële taken toch wel handig. Uiteraard heb je de ronde- en start/stopknop die op elke Edge zit, maar dat je met de joystick eenvoudig tussen de schermen met velden kan wisselen is ook praktisch.

Dit exemplaar vertoont behoorlijk wat gebruikssporen, maar de knoppen zijn allemaal nog heel. De satellietontvangst is prima en de accuduur lijkt nog goed te zijn.

Handleiding Edge 605

Specificaties

Edge 605

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← Edge 510Edge 705 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact